Spania folosește drone pentru a-i ține pe cetățeni în case

  de Special Arad | 17 martie 2020, 8:04 AM | Coronavirus | Internaţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Poliția din Spania folosește drone echipate cu difuzoare pentru a-i trimite pe oamenii aflați pe străzi acasă, transmite Mediafax, citand Gizmodo.

  Dronele au apărut în capitala Madrid. Prin intermediul lor, poliția le-a cerut oamenilor aflați pe străzi și în alte locuri publice să meargă acasă. Măsura a fost anunțată de poliția municipală pe Twitter. Tot acolo a fost publicat un clip video cu o dronă în acțiune.

  „Nu vom ezita să folosim toate măsurile pe care le avem la dispoziţie pentru a-ți asigura siguranţa și siguranța tuturor”, a scris poliţia pe platforma de microblogging.

  Spania este lovită puternic de pandemia COVID-19. Peste 9.900 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, iar 342 de oameni au murit din cauza bolii. Guvernul de la Madrid a anunţat, luni după-amiază, decizia de a dispune închiderea frontierelor terestre, în contextul pandemiei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.