marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Și-au dat mâna! Costea s-a retras și îl susține pe Sebastian Bulumac pentru funcția de primar al Aradului (FOTO)

  Știri Arad. S-a întâmplat în Parcul Eminescu, locul unde candidatul la funcția de primar al Aradului, Sebastian Bulumac,  consideră că a renăscut societatea civilă arădeană. Călin Costea, fondatorul Partidului Mândri că Suntem Arădeni, s-a retras din cursa pentru Primărie și îl susține pe independentul Bulumac.

  „Ne-a fost greu să înregistrăm partidul, primul partid local din regiunea de vest. Am reuşit pe ultima sută de metri, aş putea spune milimetri. Am muncit la acest partid local Mândri că Suntem Arădeni împreună cu câţiva tineri timp de un an si patru luni, din 5 februarie 2015 deoarece am ştiut că trebuie să schimbăm ceva în Aradul nostru. A fost un drum greu presărat de multe încercări pe care pas cu pas le-am depăşit în încercarea de a transmite un mesaj, în încercarea de a genera o schimbare. Azi 1 iunie, cu doar câteva zile înainte de scrutinul localelor de duminică, vă anunţ că mă retrag din cursa pentru Primărie şi că îl voi susţine în continuare pe independentul Sebastian Bulumac.

  Fac acest gest cu inima împăcată deoarece ştiu că este cel mai bun lucru pentru Arad şi arădeni. Rămânem în continuare în cursa pentru consilieri, unde împreună cu ceilalţi trei colegi ai mei suntem convinşi ca vom accede în consiliul local în care, împreună cu Sebastian Bulumac de pe scaunul de primar al Aradului, să redăm tuturor arădenilor încrederea în administraţie şi în oraşul lor. Nu considerăm agest gest de renunţare ca unul de curtoazie, ci ca unul necesar în lupta împotriva celor care timp de 12 ani au pus interesele lor şi ale familiilor lor deasupra interesului general al oraşului şi al arădenilor”, spune Călin Costea, președintele Partidului Mândri că Suntem Arădeni.

  IMG_0953

  Sebastian Bulumac i-a mulțumit lui Călin Costea și crede tot mai mult în șansele sale de reușită. „Mă bucur că această conferință de presă are loc în Parcul Eminescu, locul unde cred că a renăscut societatea civilă din Arad. Mă bucur că alături de mine sunt două partide: PSD și Partidul Mândri că Suntem Arădeni, alături de societatea civilă din Arad. Aștept ca și alți candidați la funcția de primar al Aradului să facă gestul de a pune mai presus de interesele proprii, interesele Aradului și să vină alături de mine în această construcție care va câștiga. Îi îndemn pe arădeni să iasă la vot și să susțină acest proiect pentru Arad”, sunt cuvintele lui Sebastian Bulumac, candidat independent la Primăria Arad.

  Alături de cei doi au fost Adela Cristea, cea care îl susține pe Sebastian Bulumac din partea societății civile, senatorul PSD Mihai Fifor, Dan Cancel, cel care s-a retras din cursa pentru fotoliul de primar în favoarea lui Sebastian Bulumac, dar și candidații la funcțiile de consilieri locali din partea Partidului Mândri că Suntem Arădeni, Brigitta Szaszet, Ionuț Dochița și Ionuț Pogan.

  IMG_0937

  BULETINELE DE VOT NU MAI POT FI MODIFICATE!

  Buletinele de vot au fost tipărite în urmă cu câteva săptămâni, astfel că ele nu mai pot fi modificate în ciuda acestei, să îi spunem alianțe, între Costea și Bulumac. Astfel, cei care intenționau să voteze cu Călin Costea pentru funcția de primar, nu pot decât să nu ia în seamă poziția acestuia pe buletinul de vot și să voteze „9”, adică Sebastian Bulumac.

  IMG_0944

  IMG_0964

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Unguru' frate cu un guru

    Vanzarea de contracte si servicii catre firmele aflate in propriul cerc de interes (economic de influenta, chiar de familie) aia cum se numeste?

    Iar din cate vedeti, acel domn la care va referiti s-a retras, deci nu trebuie sa il (mai) votati, au ramas destui canditati.

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.