marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Gest superb al lui Sorin și Andrei! Aradul și Timișoara și-au dat mâna pentru ajutorarea copiilor (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 5 decembrie 2016, 5:51 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Happy Race, cursa de alergare 12 kilometri care a avut loc ieri la Arad, ne-a oferit un nou moment foarte frumos, încă un moment minunat oferit de Sorin Mîneran, arădeanul care în ultimii trei ani este campionul României la proba de maraton.

  Rivali la multe concursuri de fond și semifond, Sorin Mîneran din Arad și Andrei Bărbuț din Timișoara, fratele fotbalistului Cristian Bărbuț de la ACS Poli, au terminat cursa în același timp, ținându-se de mână.

  „Am făcut-o pentru a ajuta niște copii nevoiași”, ne spune Sorin. Atât el cât și Andrei au donat 100 de lei pentru ajutorarea unor copii instituționalizați, care prin acest ajutor, la care se adaugă ajutorul altor oameni de bine, vor primi încălțăminte.

  Altfel, Happy Race chiar a fost un concurs „happy”. Arată acest lucru și Adela Cristea, pe contul ei de Facebook.

  Vremea foarte faină pentru alergat (3-4 grade și soare), atmosferă excelentă și oameni pe gustul meu. Și în primul rând o organizare impecabilă. De fapt ca la orice eveniment unde e mâna Vioricăi Graur 😀

  Voluntari veseli pe tot traseul, în pofida frigului, și reprezentanți ai Poliției Locale care nu doar că au oprit traficul exact unde și când trebuie, dar au fost foarte suportivi și ne-au și încurajat pe tot parcursul cursei. Pentru o oră chiar am avut senzația că trăiesc într-un oraș normal 😀

  A fost o cursă de Sărbători, în care tot ce conta era să fim happy” (Adela Cristea)

  mineran-1

  FOTO: Dacian „Daco” Todincă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.