vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Împușcături ca-n „Vestul Sălbatic”, pe râul Mureș. După o ceartă, un bărbat aflat într-o barcă a scos pușca și a tras după un „adversar” aflat pe mal

  de Alin Olteanu | 6 august 2023, 9:42 AM | Știri Arad | Topic special

  6

  Ajungem să trăim ca-n America (am forțat puțin termenul de „Vestul Sălbatic”, folosit în titlu), cu precizarea că în România nu e atât de liber la a deține o armă și a face orice dorești cu ea. Ieri, la Semlac, pe râul Mureș, a izbucnit o ceartă între mai mulți bărbați, tema fiind niște unelte de pescuit. Mai precis, a fost vorba despre trei persoane, dintre care una e reținută la această oră.

  La un moment dat, după cearta amintită, unul dintre bărbați, aflat în barcă, pe râu, a scos o armă de vânătoare cu alice și a tras mai multe focuri înspre bărbatul aflat pe mal, fără a-l nimeri, iar ulterior a tras și înspre bărcile care se aflau ancorate pe malul Mureșului. cel puțin una dintre acestea a fost atinsă.

  Pușca confiscată, bărbatul reținut

  Cercetările efectuate de Polițiștii de la Secția 2 Rurală Arad, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, au stabilit că un bărbat de 42 de ani, din Secusigiu, a fost cel care a tras cu arma de vânătoare și acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

  Astăzi, „pistolarul” urmează să fie prezentat judecătorilor de la Judecătoria Arad, pentru stabilirea măsurilor preventive, în dosarul penal întocmit pentru uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

   

   

   

   

   

  Citește și: În mijlocul unui scandal, un individ de 22 de ani a tras mai multe focuri de armă, în diferite direcții, pe o stradă din Aradul Nou. Toți cei implicați au ajuns la Poliție

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Muresul este plin de braconieri care fac legea,pe apa vine barca cu braconierii iar pe mal te trezesti cu masina care ii secondeaza rolul celor din masina fiind acela de afla cine esti si cat ai de gand sa stai in locul pe care l-ar dori braconirii pentru a da cu hata sa pentru a curenta pestii, aceste aspecte sunt cunoscute de toti pescarii aradeni mai putin de AJPS Arad si politia din Arad care au activitate zero in domeniul starpirii braconajului. Barcile care brazdeaza apele Muresului inclusiv catre Cicir, Paulis si mai in amonte nu au inscriptionat pe babord si tribord numarul de inregistrare care se eliberaza de catre Capitania Timisoara . Verifica cineva daca cei care conduc aceste barci sunt autorizati sa o faca si de ce barcile nu poarta la babord si tribord numarul de inregistrare ?!

   +18 voturi
   +1
   -1
  2. Am crezut că e glumă că se aud impușcături eu locuiesc pe str Mărului unde își fac veacul o grămadă de braconeri cu pile cu bărcile pompierii unii dintre ei,alții hoți criminali care fac o gălăgie infernală noaptea ,ziua cu muzică dată tare și fum de cauciucuri și de gunoi pentru că fiind localnici parțial sunt cu pile până și la primărie putem suna cât vrem noi la 113, unii dispeceri sunt obraznici atunci când îi trezim din somn și acum o săptămână mi -a spus că mă pot adresa cu vreau eu la poliție,la primăria,la primar la minister că pe el nu-l interesează… Lucru pe care +am și făcut…insă fără rezultat vă vine să credeți sau nu așa este și cu împușcăturile,am sesizat poliția insă degeaba, de vreo trei ori,s-a tras asupra proprietății mele am spus verbal sectoristului nostru…nu se iau măsuri și pace bună,este unul mai bătrân care a venit chear aici la capătul proprietății mele cu mașina a parcat-o acolo prefăcându-se că merge să pescuiască este este șef de formație pe nume Șandor E. Care are doi fii tot la fel braconeri și tot pompieri de cum a venit el au început să se audă impușcături,am spus iarăși sectoristului care a zis că poate au fost petăzi s-au altceva,dar imediat după impușcături bătrânul ș-a luat undețele ,scăunel și ce mai avea el și a plecat râzând înapoi în husa undițelorr putea fi ascunse liniștit o pușcă sau mai multe ,sunt atât de periculoși in cât cu siguranță nu au nevoie nici de permis de portarmă,sunt cel puțin 12 persoane printre care Topor Gheorghe,veteranul gălăgiei zonei și posibil purtător de arme și Petre Stepănescu unul care tulbură liniștea vecinilor impreună cu Costea Ioan fost milițian și tatăl unui consilier local iar Petre Stepănescu protejat de Lioara Stepănescu fostă secretară in vremea lui Falcă dar nu mai e pe post că și-a dat demisia în urmă comiterii unei fraude ,falsificări de semnături in valoare de vreo 2-3milioane de €,și-a dat demisia de onoare ocupând un alt post….tot în primărie,acum observ că se vânează de către rechinii orașului cu mașini bengoase, exagerat de luxoase pentru drumul de pă Mărului ,locurile care vor fi date pe partea stânga a pistei,cred că vor fi foarte valoroase deci tot ce facem noi aici este apă de ploaie e,este o zonă a mafioților orașului Arad și va fi în continuare.

   +24 voturi
   +1
   -1
  3. Da ai dreptate Denis este o haită de lupi,se instigă unul pe altul acum mai nou au puști am văzut și eu ,deci este o zonă foarte periculoasă și recomand evitarea acelei zone e mult mai periculoasă decât atunci când era plină de țigani,acum e plină de mafioți de la cel mai înalt nivel,strada vă fi curățită in continuare,se vor demola proprietăți cu acte neclare sau deloc și se va înlocui cu”elitele ” cu rechinii grei a Aradului deci nu va dispărea str.Mărului dar va fi un loc al milionarilor și totul va deveni foarte scump în zonă așa că ai dreptate.

   +16 voturi
   +1
   -1
  4. Da ,mare dreptate ai Alexandrion așa este nu numai că activitatea poliției este zero barat ba îi mai și acoperă eu am făcut niște sesizări cu privire la asta și cu privire la zgomotul destrăbălării lor nocturne…și m-am pomenit cu o amendă de 790 lei nu știu când mi s-a aplicat nici în ce condiții mici acum după trei luni de la descoperirea ei direct pe siteul taxelor și impozitelor locale nici acum după trei luni de insistență la poliția locală în fiecare lună am făcut câte o cerere că să îmi de-a copia pv.. lucru care nu s-a intâmplat…. Să văd și eu ce infracțiuni,infracțiune am comis…cu mare greutate am aflat neoficial că de fapt sunt ….două amenzi,dar tot nu știu sigur că pentru ce,neoficial se zice că pentru 2 sesizări care nu s-au confirmat….bine,bine, in cazul ăsta dacă eu am făcut sesizările cu privire la nenorociții ăștia care sperie Aradul eu unde eram,de ce nu știu că am fost amendată și când,că doar eu am făcut sesizările de ce nu am primit PV urile nici acum…. Este cusută cu ață albă povestea in nesimțirea poloției locale și a șefului lor…

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.