vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update În mijlocul unui scandal, un individ de 22 de ani a tras mai multe focuri de armă, în diferite direcții, pe o stradă din Aradul Nou. Toți cei implicați au ajuns la Poliție

  de Andrei Fuliaș | 8 mai 2020, 3:24 PM | Știri Arad | Topic special

  3

  Imagine cu scop ilustrativ.(foto: Arivă)

  Un scandal iscat în urmă cu puțin timp, între mai multe persoane, pe o stradă din cartierul Aradul Nou a escaladat și s-a ajuns până la focuri de armă.

  Din informațiile pe care le deținem momentan, s-ar părea că ar fi vorba despre mai mulți cetățeni de etnie romă, care s-ar fi luat la harță pe o stradă din Aradul Nou. Cum după ce s-au certat n-au ajuns la vreun consens, sursele noastre susțin că unul dintre cei implicați în scandal ar fi tras cu o armă.

  Momentan nu știm exact dacă focul de armă a fost tras în aer sau dacă trăgătorul a vrut să nimerească pe cineva. Cert este că, din primele informații obținute pe surse, aflăm că nu ar exista răniți în urma acestui conflict. Cel puțin nu răniți în urma focului de armă.

  La fața locului se află chiar acum mai multe echipaje de la diverite servicii/departamente din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, care fac cercetări cu privire la cele întâmplate.

  UPDATE

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad confirmă informațiile publicate de Special Arad cu privire la incidentul petrecut pe o stradă din cartierul Aradul Nou.

  „Astăzi, în jurul orei 12,00, polițiștii de ordine publică din municipiu au fost solicitați prin SNUAU 112 să se deplaseze la un imobil de pe raza municipiului, întrucât s-ar fi tras mai multe focuri de armă.

  A fost solicitată echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au constat că a izbucnit un conflict spontan între trei arădeni de 20, 30 și 39 de ani și alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, din județul Timiș și județul Arad.

  Unul dintre participanți, de 22 de ani, din Arad ar fi executat mai multe focuri de armă, unul din proiectile lovind portiera unui autoturism parcat, proprietatea unuia dintre participanții la scandal.

  În urma controlului efectuat în imobilul în fața căruia a avut loc incidentul au fost depistate și indisponibilizate 2 încărcătoare, unul cu 17 cartușe cu capse nepercutate, calibrul 380 PPU, și celălalt cu 2 cartușe de același calibru.

  Toate persoanele implicate în incident au fost conduse la sediul Poliției în vederea audierii.

  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea stabilirii vinovăției celor implicați și luarea măsurilor legale care se impun.

  Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, transmite agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

  Suplimentar, Special Arad a aflat că scandalul ar fi avut loc la un hotel situat pe strada Molidului, însă cel puțin deocamdată aceste informații nu sunt confirmate în mod oficial.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.