vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Pecica. Doi bărbați, prieteni, au băut până au ajuns la cuțite și înjunghieri, iar in final la spital și poliție

  de Andreea Daniela B. | 5 februarie 2021, 6:07 PM | Știri Arad

  2

  În cursul zilei de astăzi, 5 februarie 2021, în jurul orei 16.30, din cauza unei neînțelegeri doi bărbați au început cearta în timp ce se aflau la una dintre cârciumele din orașul Pecica, o ceartă care nu a avut deloc un final fericit.

  Se pare alcoolul pe care l-ar fi consumat cei doi i-a făcut să nu mai gândească destul de limpede și așa s-a ajuns la un pas de o nenorocire. Astfel, din vorbă în vorbă nu a durat mult până când unul dintre ei a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe cel cu care nu reușea nicicum să se înțeleagă.

  Din sursele noastre este vorba despre doi bărbați în toată firea. Mai exact, un bărbat de 53 de ani și unul de 33. Primul care este și autorul scandalului a fost dus ulterior la audieri urmând a fi propus spre arestare. Cât despre victima lui, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost transportat cu o ambulanță direct la spital având o „plagă deschisă produsă prin înjunghiere” .

   

  Update: Bărbatul ajuns la spital nu are o plangă adâncă, acesta se află sub observație și este stabil din punct de vedere medical.

  Update2: Autorul scandalului, bărbatul în vârstă de 53 de ani, a fost dus în această dimineață în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta ar trebui sa fie stire sau o postare de facebook? Sau la voi exista vreo diferenta intre cele doua? Intreb pentru ca tot mai multe „stiri” par postari copy-paste de pe facebook. Mi se pare ca delimitarea intre un site de informatii si un profil personal al unei persoane a disparut. Pe principiul asta, toti facebocistii sunt „ziaristi”. E agasanta aceasta atitudine fata de cititorii vostri, printre care ma numar si eu.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.