marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ședință specială a „Întâlnirile Ligii Scriitorilor”, la Biblioteca Județeană

  de Special Arad | 21 noiembrie 2016, 2:29 PM | Cultură

  0

  Liga Scriitorilor, filiala Arad, încheie activitatea din acest an printr-un eveniment sub formă de ședință de cenaclu, marți, 29 noiembrie, la Biblioteca Județeană, unde cei cu înclinații literare vor citi din propriile creații. Întâlnirea își propune pe lângă lectura propriu-zisă, comentarea și critica textelor.  

  „Să citim din scrierile noastre și să comentăm, criticăm, lăudăm – după caz, fără complezențe, așa cum e normal într-o astfel de întâlnire. Sincer, dar obiectiv – cu tot subiectivismul nostru. Vă aștept, deci să încheiem, cu bucurie, acest an, foarte bun pentru Ligă, zic eu.Cu o antologie, câteva cărți noi, premii și câștigarea de partea noastră a două tinere talente: Valentina – Natașa și Carina Baba, cu o conturare a direcției noastre. Vă aștept, deci, să încheiem cu bucurie acest an foarte bun pentru Ligă, zic eu, cu o antologie, câteva cărți noi, premii și câștigarea de partea noastră a două tinere talente: Valentina – Natașa și Carina Baba, cu o conturare a direcției noastre”, a spus Lucia Bibarț.
  Ședința se va deschide cu audierea și comentarea textelor a doi membrii ai filialei Arad: Voichița Macovei Tulcan și Valeriu Ilica.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.