vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Se înlocuiesc vechii stâlpi de iluminat de pe digul Mureșului

  de Special Arad | 22 mai 2020, 2:59 PM | Știri Arad

  1

  Stâlpii de iluminat de pe digul Mureșului, între podul Decebal și Parcul Copiilor Aventura Voinicilor au început să fie înlocuiți în această perioadă cu alții noi, ca parte a proiectului Primăriei Arad de extindere a sistemului de iluminat public cu LED în Municipiul Arad.

  Putătorul de Cuvânt al Primăriei Arad ne-a informat că noul iluminat va avea puterea instalată totală de 9.571 Kw, iar valoarea investiției este de 931.872,47 lei (fără TVA)

  „În prezent, pe acest tronson există un sistem de iluminat învechit și neperformant. Propunerea pentru un sistem nou, de iluminat public modern este orientată către un mediu luminos de înaltă calitate și eficient energetic.
  Extinderea sistemului de iluminat public pe Coronamentul Digului Mureș între Podul Decebal și
  Parcul Copiilor Aventura Voinicilor presupune următoarele lucrări: pregătirea traseului unde se vor monta cablurile, pichetarea stâlpilor nou proiectați, dezafectarea stălpilor existenți și ontarea unui număr de 133 stâlpi de metal de 3,5m înălțime pe care se vor monta aparatele de iluminat de tip pietonal AVIS-02- LED , 40 stâlpi de metal de 4m înălțime pe care se vor monta aparate de iluminat de tip rezidențial FIREFLY-01-LED”,
  ne-a spus Ralu Cotrău.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.