vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Se ia în calcul redeschiderea sălilor de spectacol pe regiuni, în funcție de evoluția epidemică locală

  de - | 25 august 2020, 6:50 PM | Coronavirus | Cultură

  0

  Din 15 septembrie ar putea fi redeschise sălile de teatru cinematografele – aceasta este propunerea făcută de Ministerul Culturii.

  Decizia va fi luată însă de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, care miercuri are programată o ședință în care va fi analizat modul în care pot fi reluate spectacolele în interior.

  Ministrul Culturii Bogdan Gheorgiu a spus pentru Știrile Europa FM că se iau în calcul și exemple din alte țări, cum ar fi redeschidere numai în anumite regiuni:

  „Sperăm ca după 15 septembrie să fie permisă reluarea activităților artei spectacolului în săli. Analizăm scenariile din alte state, cum ar fi Germania. O variantă ar fi și deschiderea pe regiuni a țărilor în concordanță cu evoluția locală a epidemiei. Vom propune și noi trei scenarii strategice. Prima ar fi redeschiderea sălii la o capacitate de 66% din totalul numărului de locuri disponibile”.

  Sursa: europafm.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.