sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

    Se fac înscrieri online: Liceenii români pot merge în SUA prin programul FLEX 2020-2021

    de Special Arad | 4 septembrie 2019, 8:10 AM | Educaţie

    0

    Liceenii români au ocazia să ajungă în Statele Unite, inclusiv în statul California, destinația cea mai atractivă pentru startup-urile de tehnologie din lume, prin intermediul programului FLEX 2020-2021, pentru care se fac înscrieri online până pe 17 octombrie 2019, informează marți Ambasada SUA la București, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

    Ambasada Statelor Unite în România, alături de Consiliile Americane pentru Educație Internațională și de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice invită liceenii cu cetățenie română să participe la programul FLEX 2020-2021.

    Programul de schimb de experiență FLEX este finanțat de către Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii și își propune să ofere liceenilor din România ocazia de a locui la familii americane și de a studia într-un liceu american pe parcursul anului şcolar 2020-2021.

    Participarea la Programul FLEX, aflat acum la al cincilea an de existență în România, este GRATUITĂ.

    În anii de implementare, FLEX România a oferit burse către zeci de liceeni români din mai multe județe ale țării iar 35 dintre ei se află în acest moment în Statele Unite ale Americii, în state precum Washington, Texas, Colorado, California, Iowa sau Florida, mai spune Ambasada.

    Pentrua a afla care sunt criteriile de înscriere, click AICI.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.