Se deschide un nou centru de vaccinare! Acesta va fi situat la Casa de Cultură din orașul Nădlac

  de Special Arad | 23 februarie 2021, 4:38 PM | Știri Arad

  0

  Încă un centru  de vaccinare urmează să se deschidă în județ, pe lângă celelalte deja existente. Astfel, vom avea centre de vaccinare la: Grădiște, Sebiș, Chișineu Criș, Pecica, Lipova, Genesys, Aradul Nou, Cinema Arta, centrul M.A.I și, ca noutate, la Nădlac. Acesta se găsește deja pe platforma de vaccinare, doritorii putând să se programeze începând de azi. Prima zi de vaccinare însă este sâmbătă, 27 februarie 2021, cu vaccinul de la AstraZeneca.   

  „Se completează centrele de vaccinare împotriva COVID-19, corespunzătoare etapei a II – a prevăzută în Strategia de vaccinare împotriva COVID 19 în România, stabilite prin art. 1 din Hotărârea nr.19/12.02.2021, adoptată de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad, cu: Centrul de vaccinare situat în Casa de Cultură a Orașului Nădlac, având adresa în orașul Nădlac, strada 1 Decembrie 1918, nr. 24, județul Arad. Acesta va funcționa conform prevederilor Ordinului comun al ministrului sănătății, ministrului afacerilor interne, ministrului apărării naționale și al ministrului lucrărilor publice, dezvoltării și administrației nr. 2.171/181/M.223/4.380/2020 pentru stabilirea Normelor privind autorizarea, organizarea şi funcţionarea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19, cu modificările și completările ulterioare”, se arată într-o Hotărâre adoptată astăzi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.