vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Scriitorii de lumină” vă invită la o nouă expoziție de fotografie

  de Special Arad | 19 noiembrie 2016, 11:36 AM | Cultură

  0

  „Light Writers Group” invită arădenii la o nouă expoziție de fotografie, ce va avea loc în data de 26 noiembrie, ora 17, la Boeme Cafe din incinta Teatrului „Ioan Slavici”. Membrii grupului participă fiecare cu șase-șapte lucrări.

  Expoziția va fi vernisată de artistul plastic și criticul de artă Ioan Kett Groza, iar artiștii fotografi care participă cu lucrările lor sunt membrii „Light Writers Group”, fondat în anul 2015: Gigi Budiu, Doru Fădoraș, Ria Horosni și Cersela Ciorba.

  Gigi Budiu – membru Foto Club Arad, fost vicepreședinte. Primul aparat de fotografiat l-a avut în 1966. A urmat mai multe cursuri foto. A participat la mai multe expoziții în țară și peste hotare, câștigând mai multe diplome și medalii.

  Maria Horosni – fotograf amator, membru fondator al grupului „Light Writers Group” alături de Gigi Budiu. Profesează ca profesoară de pian. Plăcerea de a imortaliza lumea prin fotografii a început în jurul anului 2009. A participat la expoziții în Arad și Ungaria și a câștigat Premiul I și Premiul Special la Baja în noiembrie 2015.

  Cerasela Ciorba – fotograf amator, de meserie grafician, membru al Foto Clubului Arad din 2016 și „Light Writers Group” tot din 2016. Pasiunea pentru fotografie a început de pe băncile liceului, unde a participat la o expoziție de artă fotografică. A urmat cursuri foto în cadrul Foto Club Arad.

  Doru Fădoraș – fotograf amator, membru AFR, membru al grupului „Light Writers Group” din 2016. Primul contact cu fotografia l-a avut la vârsta de zece ani în localitatea natală Semlac, într-un laborator improvizat într-o pivniță, alături de cinci elevi, sub îndrumarea unui profesor. A absolvit cursul de fotografie Sin Pro Timișoara. Actualmente, preferă în special fotografia de stradă și de natură.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.