luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Schimb de focuri într-un supermarket din Colorado. Au murit mai multe persoane, inclusiv un polițist | Video

  de - | 23 martie 2021, 8:18 AM | Internaţional

  0

  (foto: Theo Stroomer / The New York Times)

  Mai multe persoane, printre care un poliţist, şi-au pierdut viaţa într-un schimb de focuri luni după-amiază într-un supermarket din oraşul american Boulder, statul Colorado, notează HotNews, citând AFP și Agerpres.

  Comandantul poliţiei din oraşul aflat la poalele Munţilor Stâncoşi a refuzat să dea numărul exact de decese până în prezent, dar a anunțat că a decedat și un polițist. Întrebat despre posibili răniţi, comandantul a indicat că „singurul rănit despre care avem cunoştinţă este suspectul”.

  Imagini difuzate în direct în cursul vastei operaţiuni a poliţiei în jurul supermagazinului King Soopers au arătat cel puţin o persoană, un bărbat alb doar în pantaloni scurţi de sport, pe cale de a fi escortat de poliţişti în afara magazinului, cu mâinile încătuşate la spate şi aparent uşor rănit la picior, cu urme de sânge.

  Citând un raport dat de surse din cadrul poliţiei, presa americană a raportat şase decese în total, printre care un membru al forţelor de ordine.

  Sursa: hotnews.ro
  Sursa video: eu.elpasotimes.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.