Un urs a dat buzna într-o brutărie, a înfulecat 38 de plăcinte şi a luat şi două la pachet

  de - | 18 iulie 2015, 10:32 AM | Animal Special | Internaţional

  0

  Un urs a dat buzna într-o brutărie din Colorado şi a reuşit să dea gata nici mai mult, nici mai puţin de 38 de plăcinte şi chiar a luat şi două la pachet. 
  Acesta a reuşit să devoreze 24 de plăcinte cu cireşe şi 14 plăcinte cu mere, dar nu s-a atins de cele cu căpşuri, conform proprietarului brutăriei, citat de Sky News.
  „Chiar a luat două plăcinte cu el”, a explicat omul.
  Probabil având experienţa unui infractor desăvârşit, ursul a reuşit să se strecoare în brutărie printr-un unghi mort al camerelor de supraveghere.
  Sursa: Antena 3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.