vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sătui să-și rupă picioarele în fuga după animalele care se plimbă pe Corso, polițiștii locali din Arad propun municipalității o… grădină zoologică!

  de Mihai Todoca | 16 octombrie 2018, 12:52 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  0

  Odată la trei luni animalele din diferite zone ale Aradului au nevoie de atenție mărită. Ca și o domnișoară care își face 29 de selfie-uri și tot trebuie să o editeze pe cea mai bună ca să o poată pune pe Instagram și/sau Facebook.

  Revenind, în urmă cu trei luni, o văcuță a urmat un traseu demn de semimaraton prin Arad, pozele cu ea împânzind rețelele de socializare. Din Micălaca a ajuns pe Vasile Milea, Subcetate, Aradul Nou și, în final, înapoi în Micălaca. Atunci Poliția Locală s-a ocupat de problemă și l-a amendat pe proprietarul animalului.

  Citește și: Cu șefu’ nu te pui! Dacă el zice că vaca tre’ să se plimbe prin centrul Aradului, atunci vaca tre’ să se plimbe prin centrul Aradului!

  Iată că de la acest ultim episod cu văcuța de pe centru, Poliția Locală s-a cam săturat să tot consume benzina pe căutat de animale prin oraș, duse înapoi la oameni, împreună cu amenda de rigoare.

  Incredibil, Poliția Locală a găsit o soluție salvatoare și propune Primăriei înființarea unei Grădini Zoologice în Arad. Dacă tot avem atâta „amar de animale” pe metru pătrat în municipiu – și cuvântătoare și necuvântătoare-  de ce să nu facem un profit de pe urma lor? Să mai intre niște bani la bugetul local care să meargă către piste de biciclete, pasaje și bazine olimpice. Și astfel să fie lăsată în pace Poliția Locală să își vadă de treburile ei cu transportatorii sau ce treburi mai au ei prin oraș…

  Ieri, un echipaj al Poliției Locale postat în Micălaca la Gemi a reușit să surprindă un superb exemplar de Animalia, Chordata,  Vertebrata,  Mammalia,  Artiodactyla,  Ruminantia,  Bovidae,  Bovinae,  Bos,  Bos taurus  și să îl „rețină” pentru a fi dus la procesare în ceea ce va deveni Grădina Zoologică Arad „Brucsles”, deoarece între timp ideea Poliției Locale a primit aviz favorabil de la Primărie.

  Surse din cadrul IPJ Arad însă, ne-au dezvăluit însă o altă situație, demnă de filmele cu Johnny English, sau James Bond, cum doriți. Se pare că exemplarul bovin nu s-a pierdut pe-acolo ci în fapt este un BRU! Bionical Radar Unit, adică o unitate bionică de radar și face parte dintr-un program nou, menit să contracareze măsurile luate de Guvern în ultima perioadă, care prevăd că radarele trebuie să fie anunțate pe drumurile țării. Informația nu este confirmată, dar surse din IPJ ne-au asigurat că este cât se poate de adevărat și că un comunicat va fi eliberat presei în zilele ce urmează, imediat după terminarea primului meci de Champions League de pe stadionul UTA.

  Hai c-am glumit și scuzați-ne că v-am reținut… dacă (chiar) nu v-a plăcut!…

  44067982 276093729684870 8652047824919199744 n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.