sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Unic în Arad! Zooland pregătește, la început de octombrie, mari surprize pentru copiii de toate vârstele

  de Special Arad | 26 septembrie 2022, 1:19 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Despre Zooland Arad am mai scris în urmă cu un an când i-am călcat pragul. Fără să știm foarte multe, ne-am așteptat să fie o simplă grădină zoologică, cu multe cuști și spații strâmte, îngrădite. Nu a fost defel așa, locul arătând mai mult a sanctuar pentru animale.

  Impresia noastră că Gabi este un adevărat iubitor de animale ne-a fost confirmată ulterior, atunci când administratorul ne-a plimbat peste tot și ne-a arătat grija pe care o poartă animalelor de acolo. „Animalele au un spațiu generos și un lucru drăguț: ieduții, căprioarele și cerbii lopătari se apropie fără frică de vizitatori”.

  „Animalul nu este o marfă de expus în magazine”, ne-a spus atunci și ne-a mai explicat că va ajunge să țină mai multe evenimente pe parcursul anilor.

  Acel moment a venit acum. În 1 Octombrie, ferma Zooland Arad așteaptă doritorii mici sau mari cu ocazia organizării unui eveniment chiar pentru toate vârstele. Destinat iubitorilor de animale și natură, cu jocuri interactive, dresaj de cai Andaluzi , plimbări cu șareta trasă de ponei, parc interactiv cu animale, parc de joacă pentru copii, foc de tabără, muzica Folk live și nelipsitele ceaune delicioase (fasole cu ciolan la ceaun, gulaș), locul are toate ingredientele pentru a petrece o zi de sâmbătă deosebită.
  Cei care doresc să mai „smulgă” o ultimă amintire verii (vremea promite să fie însorită, cu o temperatură de 23 de grade), pot veni și cu corturile, fiindu-le asigurat și un loc de campare, iar accesul este permis și pentru animale de companie (bineînțeles în lesă).

  Programul evenimentului de sâmbătă, 01 octombrie (10:00-00:00):
  12:00-18:00 – Jocuri interactive adulți-copii cu Masina Prieteniei/ Plimbare cu șareta trasa de ponei .

  16:00-18:30 – Reprezentanții de dresaj cai Andaluzi cu Miroslav Jivoinov .

  19:30 – 22:00 – Foc de tabăra și muzică Folk în compania prietenului nostru Piticu Piti .

  Preț intrare eveniment 1 octombrie :
  – 25 lei adult
  – 15 lei copil de la 4 ani. ( nici o activitate din cele scrise mai sus nu se taxează suplimentar. )

  #GUSTĂRIVRAJITEARAD

  Chiar dacă nu ajungeți la evenimentul de sâmbătă, Gabi este la un telefon distanță:

  „Excursie în familie sau o mini excursie cu clasa în săptămâna verde, vă așteptăm la ferma Zooland Arad. Parc interactiv cu animale. Vă așteptăm printre animalele noastre frumoase care abia așteaptă să se joace cu copiii și să fie hrănite cu morcovi și mere spălate, tăiate felii.

  Poate doriți să vedeți Zimbrii, Alpaca,Lama sau Cerbii. Ne găsiți la 25 km de Arad în localitatea Sâmbăteni pe malul Mureșului ,GPS google maps ferma ZoolandArad. Peisajul s-a schimbat într-un verde crud, foarte frumos.

  Picnic la fermă – teren volei pe nisip – teren de fotbal – tiroliană pentru copii  – ședințe foto între animale. – copiii pot hrăni animalele cu morcovi și mere spălate, tăiate felii -închiriere terase cu video proiector pentru team building, serbări și încheiere an școlar , evenimente private.

  Program vizitare: Luni -Joi (programare telefonică pentru vizitare ferma ZoolandArad .)

  Vineri 10- 20:00

  Sâmbăta 10 – 20:00

  Duminica 10- 20:00

  Www.Zoolandarad.ro #gustărivrajitearad SHARE PLS. Informații la tel. 0740581464.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.