Câinii au sfâșiat cangurii pitici ai Grădinei Zoologice din Timișoara

  de Special Arad | 23 septembrie 2020, 12:50 PM | Regional

  0

  Cei şase canguri pitici de la Grădina Zoologică din Timişoara au fost atacaţi de o haită de câini. Niciun animal original din Australia nu a suprevieţuit.

  Grădina Zoologică din Timişoara este din nou în atenţie cu un eveniment nefast. O haită de câini care a pătruns în incinta gărdinii zoo a ucis toţi cangurii aflaţi în habitatul rezervat lor.

  „Am găsit toţi cangurii din adăpost omorâţi. Aveau răni pe ei. Unul era muşcat la gât, unul era muşcat la abdomen, altul la picior… Au fost trei câini. Ei nu au atacat ca să-i mănânce, ci cred că din plăcerea vânătorii. I-au omorât pe toţi. Doi câini au fost prinşi şi duşi la adăpostul de la Danyflor. Unul era un soi de Ciobănesc german, celălalt un fel de Rottweiler. Al treilea a fugit. Speram să vină cineva să-i ridice şi atunci am fi putut să le imputăm cangurii. Dar nu a venit nimeni. Nu ştiu dacă au fost cipaţi, eu nu am fost anunţat despre asta. Au mai atacat şi o pasăre emu, dar ea a reuşit să sară peste gard, am găsit-o pe alee”, a declarat Călin Călămar, administratorul Zoo Timişoara.

  Citeste mai mult pe adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.