Săptămâna Meseriilor la Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” | Foto

  de - | 26 martie 2019, 8:42 AM | Contributors | Educaţie

  0

  Şi în acest an, elevii Liceului Tehnologic „Iuliu Moldovan” din Arad s-au mobilizat şi au încercat să ilustreze specializările şcolii prin ateliere tematice creative.

  Activitatea s-a desfăşurat în biblioteca liceului, avându-i ca invitaţi pe partenerii şcolii: Direcţia Silvică Arad, reprezentată de dna. ing. Cristea Nicoleta şi Atelierul de tâmplărie „Lemasi”, reprezentat de dl. ing. Vlad Codrin, aceştia subliniind oportunităţile pe piaţa muncii şi importanţa meseriilor pentru care liceul nostru oferă pregătire.

  Alături de copiii şcolii au participat elevi din clasele a VIII-a de la Şcoala Gimnazială „Aurel Sebeşan” Felnac, însoţiti de prof. dr. Nicoară Ştefan şi prof. Fereşteanu Bogdan şi de la Liceul „Ioan Buteanu” Gurahonţ, însoţiţi de prof. ing. Groza Teodor.

  S-au realizat obiecte decorative din lemn pentru design interior şi pentru amenajări exterioare, o parte din elevi participând la plantare de puieţi în parcul şcolii.

  Prin activitatea desfăşurată dorim să readucem în actulitate meserii şi tradiţii care au făcut parte mereu din România şi care i-au dat ţării noastre o unicitate în lume.

  Rămâne deschisă invitaţia adresată tuturor partenerilor educaţionali şi agenţilor economici de a participa la Ziua Şcolii în luna mai a acestui an şcolar.

  Prof. Oana Olariu
  Prof. dr. ing. Florinel Boja
  Prof. Cosmin Julan

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.