sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Salarizarea în termen a cadrelor medicale din sistemul de învățământ arădean – sub semnul incertitudinii

  de Special Arad | 12 octombrie 2018, 11:05 AM | Administraţie | Știri Arad

  1

  Comunicat. În urmă cu două luni, autoritățile locale au transmis Direcției de Sănătate Publică și Ministerului Sănătății faptul că la nivelul municipiului Arad nu mai există fond de salarii pentru personalul medical care activează în sistemul educațional arădean.

  În data de 15 octombrie, în mod firesc, trebuie realizată salarizarea, iar în acest moment nu există fondurile necesare pentru a acorda salariile celor 87 de persoane care lucrează în acest sistem. Municipalitatea arădeană are nevoie de 1,7 milioane lei pentru a acoperi sistemul de salarizare.

  “La încheierea actului adițional al angajaților în cauză, am consemnat faptul că fondul de salarii acordat de minister acoperă necesarul doar până la un moment dat, ceea ce se confirmă acum. Așteptăm cu nerăbdare și cu urgență ca Ministerul Sănătății să respecte partea medicală și obligațiile pe care le au de a finala salarizarea cadrelor medicale din sistemul educațional. Direcția de Sănătate Publică ne încurajează că suma de bani va ajunge la Arad. Când acest lucru se va realiza, vom putea la rândul nostru să asigurăm salarizarea”, a declarat edilul Gheorghe Falcă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dar vai de mine ! Cr o sa se faca Dr Fraiman de la goldis ? Ca era totul aranjat ca sa ia cu nota 10 examenul si sa ii ieie locul la dr Mancas dupa ce acesta se va pensiona la Moise Nicocoara .
   Dar stim noi f bine ca derbedeii si canaliile cu scoala Goldis mereu au izbanda cand e vorba de manarii si mereu scapa .

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.