Să dăm start nebuniei! Tuning & AutoShow by LSUAV, din nou la Arad

  de Special Arad | 15 May 2019, 2:07 PM | Auto

  0

  Al 9-lea an în care „Tuning & Autoshow by LSUAV Arad” promite să se ridice la nivelul așteptărilor! Pe data de 08.06.2019 începând cu ora 09:00 toți pasionații de automobilism sunt așteptați în parcarea Brico Depot pentru un show al cailor putere și al mașinilor modificate.

  Intrarea și înscrierea sunt gratuite și de această dată. După cum ne-a obișnuit, în cadrul evenimentului vor fi diferite concursuri statice și dinamice. Această ediție va fi ușor diferită de celelalte de până acum, Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad venind de la an la an cu surprize pentru spectatori și participanți.

  Tuning & AutoShow by LSUAV Arad a ajuns la cea de-a IX-a ediție. Ceea ce în 2010 a fost denumit un „proiect pilot” astăzi se poate mândri cu participanți din toate colțurile țării și din străinătate. Acest eveniment este cel mai mare de acest gen, organizat integral de studenți, din vestul României.

  Vom avea în cadrul evenimentului etapă de Car Audio!

  Sunetul sistemului audio al mașinilor se va măsura cu un aparat special pe nume TermLab. Frecvențele care se măsoară sunt 20, 25, 33 și 40 hz.

  Detalii în plus puteți găsi pe pagina de Facebook SPL Garage sau puteți apela la Cristos Spl.

  Pentru mai multe detalii:

  Facebook: Lsuav Arad
  Instagram: lsuavarad
  Eveniment: Tuning & Autoshow 2019 by LSUAV Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.