S-a dat startul la etapa a II-a de înscriere în învățământul primar

  de Special Arad | 21 iulie 2020, 10:33 AM | Educaţie

  0

  sediul ISJ Arad

  Inspectoratul Școlar Județean Arad anunță părinții că dosarele de înscriere în învăţământul primar pentru etapa a II-a se depun în perioada 22-24 iulie 2020, în intervalul orar 8.00-18.00, la REGISTRATURA INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN ARAD, str. Corneliu Coposu, nr. 26 (parter) sau on-line prin transmiterea documentelor scanate pe adresa de e-mail [email protected] .

  În cererea-tip de înscriere pentru etapa a doua, părinţii vor completa, în ordinea descrescătoare a preferinţelor, maximum trei opţiuni pentru unităţile de învăţământ la care mai există locuri disponibile.

  Cererea tip de înscriere pentru etapa a II-a şi actele necesare se găsesec accesând site-ul ISJ Arad www.isjarad.ro, buton albastru ETAPA A II-A ÎNSCRIEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PRIMAR 2020.

  Informaţii suplimentare la tel: 0725110916

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.