duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Încep înscrierile pentru învățământul primar. Care sunt etapele calendaristice

  de - | 8 martie 2018, 11:43 AM | Educaţie

  0

  (foto: Parinte Cuminte)

  Cererile de înscriere a copiilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2018 – 2019 se pot depune începând de joi, până pe 26 martie.

  Cea de-a doua etapă este programată în perioada 12 – 18 aprilie. “În clasa pregătitoare pot fi înscrişi copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2018, inclusiv. La solicitarea părinţilor, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2018, inclusiv, pot fi înscrişi dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare. Evaluarea dezvoltării psihosomatice se efectuează sub coordonarea Centrului Judeţean/al Municipiului Bucureşti de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE/CMBRAE) în perioada 1 – 23 martie”, anunţa recent Ministerul Educaţiei.

  Cea de-a doua etapă, 12 – 18 aprilie, este rezervată pentru copiii care nu au fost înscrişi în prima fază sau care nu au participat la aceasta, cererile urmând să fie completate din nou în funcţie de locurile disponibile.

  sursa: Agerpress

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.