sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ruşii îl ridiculizează pe Barack Obama prin mesaje cu tentă rasistă

  de Special Arad | 7 august 2014, 4:41 PM | Internaţional

  0

  Preşedintele american, Barack Obama, a primit mesaje de felicitări din întreaga lume cu ocazia zilei sale de naştere, dar unele dintre acestea nu au fost tocmai bine intenţionate, potrivit Antena 3.

  Spre exemplu, pe pereţii ambasadei SUA din Moscova a fost proiectat un joc laser, în care preşedintele american era prezentat într-o manieră rasistă. Preţ de câteva minute, pe exteriorul misiunii diplomatice a fost expusă imaginea lui Obama, cu un con de petrecere pe cap şi cu o banană în dreptul gurii, însoţită de mesajul „Obama, la mulţi ani!”.

  Grupul de Iniţiativă al Studenţilor Moscoviţi şi-a asumat responsabilitatea pentru această acţiune.

  De asemenea, pe o clădire din apropierea Consulatului SUA din Moscova a fost arborat un banner în care liderul de la Casa Albă este prezentat ca o maimuţă: „Obama nu vede, nu aude şi nu vorbeşte nimic rău”, informează The Washington Post.
  Reamintim că luni, 4 august, preşedintele american, Barack Obama, a împlinit vârsta de 53 de ani.

  -270860

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.