sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Barack Obama și soția sa, în negocieri cu Netflix

  de - | 11 martie 2018, 12:51 PM | Monden | Pop Culture

  0

  Platforma de streaming pregăteşte pentru cei 117 milioane de abonaţi ai săi o serie de emisiuni create de soţii Obama, potrivit The New York Times. Zvonul nu a fost confirmat încă de Netflix.

  Emisiunile nu ar urma să aibă teme politice concrete, ci să meargă pe discuţii de principiu despre ideile generale pe care s-a bazat guvernarea lui Barack Obama (56 de ani) şi probleme globale precum cele pe care se concentra Michelle Obama (54 de ani), câtă vreme a fost prima doamnă a Statelor Unite. Deocamadă nu se cunoaşte tipul de format sau numărul de episoade ale seriei, scrie publicația Adevărul.

  Obama nu este străin de platforma de streaming americană, acesta apărând recent în primul episod al noului show realizat de David Letterman. De altfel, se zvoneşte că fostul preşedinte american ar fi un apropiat al şefului Netflix, Reed Hastings, scrie News.ro.

  „Preşedintele şi doamna Obama au crezut mereu în puterea poveştilor de a inspira“, a declarat Eric Schultz, consilierul fostului preşedinte.

  Detaliile colaborării platformei Netflix cu soţii Obama nu sunt cunoscute deocamdată. Conform Daily Mail, cuplul prezidenţial a mai primit propuneri şi de la serviciile de streaming ale Apple şi Amazon.

  Compania americană Netflix ar putea înregistra o creştere a veniturilor de aproximativ 36% anul acesta.

  Şeful Netflix, Reed Hastings, a declarat că se aşteaptă ca veniturile companiei pe care o conduce să ajungă anul acesta la 15 miliarde de dolari, o creştere cu 36 de procente faţă de cele 11 miliarde încasate anul anterior. Netflix a depăşit pragul de 100 de miliarde de dolari în ianuarie. După anunţarea rezultatelor financiare pentru Q4, compania americană a ajuns la o valoare de 137,98 miliarde de dolari.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.