sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Conform tradiției anuale, Barack Obama și-a publicat lista de melodii preferate din 2023

  de Special Arad | 30 decembrie 2023, 3:38 PM | Internaţional

  0

  Fostul preşedinte american Barack Obama a împărtăşit vineri, 29 decembrie, melodiile sale preferate din anul 2023, pe pagina sa de Instagram.
  Lista include 28 de piese, între care „TQG” de Karol G și Shakira, „I Remember Everything” de Zach Bryan și Kacey Musgraves, „Sprinter” de Dave și Central Cee și „America Has a Problem” de Beyoncé și Kendrick Lamar.

  De asemenea, sunt incluse „On My Mama” de Victoria Monét, „Crazy Love” de Rita Wilson şi Keith Urban, „Water” de Tyla şi „La Bebé (Remix)” de Yng Lvcas și Peso Pluma.
  „Anunțați-mă dacă există artiști sau cântece pe care ar trebui să le verific”, a scris Obama, pe Instagram.

  A devenit o tradiție anuală ca Barack Obama să publice lista filmelor, cărţilor şi cântecelor sale preferate ale anului.

  Lista cu filmele și cărțile sale preferate au fost deja publicate zilele trecute. Barack Obama, 62 de ani, a fost președinte al SUA între 20 ianuarie 2009 – 20 ianuarie 2017.

  Citește și: Past Lives – frumusețea chinuitoare a unei providențe ratate

   

  Barack Obama

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.