marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

    Romario Moise, între UTA și Astra. „Nu știu ce va fi din iarnă…”

    de Lucian Dănilă | 5 decembrie 2019, 5:30 PM | Sport | Topic special

    0

    A fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei UTA în această toamnă. Imaginile cu Romario Moise au ajuns în toată lumea după acel gol senzațional din minutele de prelungiri de la Reșița, dar fotbalistul venit la Arad după startul sezonului de la Astra a mai avut câteva reușite care au adus câteva puncte foarte importante la zestrea arădenilor.

    Întrebat astăzi dacă a primit ceva semnale de la Astra cum că ar fi dorit din iarnă înapoi la gruparea din Giurgiu, Romario a răspuns negativ: „Nu mi-a spus nimeni nimic”.

    Și totuși, UTA nu este sigură că îl va putea păstra și pentru sezonul de primăvară. Cei care vor decide viitorul fotbalistului sunt conducătorii clubului Astra, club care l-a împrumutat la Arad, teoretic până la data de 30 iunie, dar totodată clubul care îi și plătește o parte din salariu.

    „Nu m-a sunat nimeni, dar sunt sub contract cu Astra și dacă mă va chema înapoi eu voi fi obligat să confirm. Nu cred că voi fi în situația de a alege eu. Ceea ce pot eu să spun este că eu îmi doresc să joc. Dacă Astra mă cheamă înapoi și nu voi juca acolo, este clar că nu voi fi bucuros. De aceea sunt fotbalist, ca să fiu în teren. La Arad am simțit această bucurie, am jucat, am avut rezultate bune și mă simt bine aici. Nu știu ce va fi, dar voi discuta situația mea în pauza care urmează”, spune Romario Moise.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    4 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.