miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA s-a interesat de Albert Stahl, dar prețul cerut de Astra e uriaș

  de Lucian Dănilă | 14 iunie 2021, 9:57 AM | Sport

  0

  S-au vehiculat tot felul de nume în ceea ce privește campania de achiziții pe care o face UTA în această vară. S-a vorbit mult despre jucători de la echipele care au retrogradat, Astra, Hermannstadt sau Poli Iași, dar niciun jucător nu a fost adus de la aceste echipe.

  Motivele sunt diverse. Un prim nume a fost Răzvan Onea de la Poli Iași, dar lucrurile s-au oprit momentan. „Jucătorul este sub contract cu Poli Iași, iar momentan acolo nici nu avem cu cine să vorbim pentru că gruparea din Moldova nu are încă o conducere administrativă. Nici nu am ajuns să vorbim despre sume, dar cu siguranță se cere o sumă considerabilă pentru transferul său după evoluțiile bune ale jucătorului în sezonul trecut”, spune un oficial al clubului arădean.

  Dacă de la Hermannstadt nu s-a vorbit despre posibilitatea aducerii vreunui jucător, s-a tatonat pista Astra Giurgiu.

  „Ne-am interesat de Albert Stahl, jucător arădean transferat la Astra în urmă cu doi ani pentru suma de 80.000 de euro. În primul său an la Astra a jucat foarte puțin, dar în ultimul sezon Albert a avut evoluții foarte apreciate. Am înțeles că prețul cerut pentru Stahl este de 300.000 de euro, o cifră foarte mare pentru orice club de fotbal din România. Este greu pentru majoritatea cluburilor din Liga 1 să transfere de la Astra, asta și din cauza salariilor de la Giurgiu, club la care un salariu de 8-9.000 de euro pe lună era mediu…”, spune oficialul arădean.

  UTA a prezentat ieri primele trei achiziții din această vară: albanezul Idriz Batha, lituanianul Rolandas Baravykas și juniorul Adrian Mar. Din informațiile noastre, în următoarele zile, cel mai probabil miercuri, vor mai fi prezentați doi jucători.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.