sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  CEC Bank organizează la Arad, în 9 octombrie, o dezbatere la care vor participa bancheri, antreprenori, manageri şi investitori

  de Special Arad | 6 octombrie 2023, 4:15 PM | Eco | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Hotnews.ro)

  Starea economiei româneşti, modul în care pot fi încurajate investiţiile, reindustrializarea României, finanţările bancare şi oportunităţile aduse de fondurile europene sunt câteva dintre subiectele de pe agenda conferinţei.

  Luni 9 octombrie, Ziarul Financiar şi CEC Bank organizează la Arad conferinţa ZF Investiţi în România!, unde unii dintre cei mai importanţi bancheri se vor întâlni cu antreprenorii, managerii şi investitorii care pun în mişcare economia locală.

  Evenimentul va începe la ora 16.00 şi se va desfăşura la Aniroc Signature Hotel din Arad. Aici, invitaţii vor dezbate cele mai importante subiecte din economia românească, precum şi modul în care pot fi încurajate investiţiile companiilor care activează în România.

  Cum arată economia locală în 2023? Cum facem eco­nomia să meargă mai departe în noile condiţii de piaţă? Cum arată noul model de creştere şi dezvoltare econo­mi­că? Ce trebuie să facem pentru a reindustrializa România şi pentru a readuce la viaţă mai multe ramuri ale industriei? Acestea sunt câteva dintre temele pe care le vor dezbate invitaţi precum Călin Muscă, proprietarul Porkprod, Valer Blidar, proprietar Astra Vagoane Călători, Sergiu Gorban, CEO al Transylvania Invest sau Ion Sandu, proprietarul P.A.B. România.

  Din partea CEC Bank va participa CEO Bogdan Neacșu

  De cealaltă parte, panelul de discuţii este completat de finanţatori, în frunte cu Bogdan Neacşu, CEO al CEC Bank, care va discuta despre modul în care banca pe care o conduce reuşeşte să fie alături de antreprenori şi de proiectele lor de investiţii şi dezvoltare.

  De asemenea, la dezbatere va participa Adina Călin, director produse şi servicii bancare la CEC Bank, precum şi Cristina Totu, director IMM în cadrul CEC Bank.

  Anul 2023 s-a dovedit a fi unul plin de provocări, pe fondul unui context prelungit de inflaţie, respectiv dobânzi mai mari.

  Citește și: Guvernul a publicat măsurile fiscale. Cum vor fi taxate IMM-urile. Cine plătește impozit de 1% din cifra de afaceri

   

   

  Sursa: zf.ro

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.