vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Românii care vin din străinătate vor intra în continuare în izolare sau carantină, chiar și după 1 iunie

  de Special Arad | 29 mai 2020, 6:04 PM | Coronavirus | Naţional

  0

  Prezent în Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac I, ministrul de Interne, Marcel Vela, a făcut mai multe declarații de presă cu privire la măsurile din perioada următoare.

  Astfel, deși după data de 1 iunie unele dintre măsuri vor fi pe un trend de relaxare, în ceea ce îi privește pe cei care vor intra în țară situația rămâne neschimbată. Mai exact, aceștia vor intra în continuare în izolare sau carantină (după caz), pe o perioadă de 14 zile.

  „Până în 15 iunie a rămas valabilă decizia de la începutul stării de alertă pentru condiția de a intra în zona de izolare, autoizolare la domiciliu, sau în carantină pentru cei care, din anumite motive obiective, nu pot intra în autoizolare, dar care solicită asta”, a declarat ministrul Marcel Vela.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.