Elevii din Pâncota, plecați în Spania, s-au întors miercuri acasă. Intră în autoizolare

  de Dan Lazăr | 18 martie 2020, 6:43 PM | Coronavirus | Educaţie | Pâncota

  0

  Elevii și profesorii liceului din Pâncota, plecați în Spania, pentru un proiect Erasmus+, s-au întors miercuri acasă. „Au aterizat la București azi-noapte, unde le-a fost dispusă măsura de izolare la domiciliu, pentru 14 zile, de către Poliția de Frontieră Aeroport Otopeni. Alături de reprezentanții Poliției Oraș Pâncota, i-am primit în curtea liceului, unde s-a stabilit forma de izolare, anume: singuri, pentru cei care au această posibilitate și cu o parte sau toți membrii familiei”, a scris, pe Facebook, primarul localității Pâncota, Dan Pocrișer.

  Din totalul grupului, 16 elevi sunt din Pâncota, doi elevi din Măderat – toți de clasa a XI-a – și doi profesori din Pâncota. Împreună cu membrii familiilor, se află în izolare un număr de 54 persoane la Pâncota și cinci persoane la Măderat. Aceștia au fost înștiințați, conform primarului, de regulile la care trebuie să le respecte, precum și de sancțiunile la care pot fi supuși în cazul nerespectării acestora.

  Din grup au făcut parte și patru elevi din Șiria și tot atâția din Galșa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.