Ovidiu Hațegan, obligat să stea 14 zile la autoizolare după ce a arbitrat meciul Valencia vs. Atalanta

  de Lucian Dănilă | 12 martie 2020, 7:59 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Arbitrul arădean Ovidiu Hațegan a fost delegat de UEFA la meciul de Champions League dintre Valencia și Atalanta, scor 3-4, iar acum este obligat să stea în autoizolare. La autoizolare vor sta și colegii săi de la meciul menționat.

  Această măsură a fost luat din cauza epidemiei de coronavirus. Hațegan a fost ajutat la cele două linii de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, iar arbitru de rezervă a fost Sebastian Colțescu. Toți patru sunt obligați să stea la autoizolare timp de 14 zile.

  Italia este una dintre cele mai afectate țări de COVID-19, iar Bergamo, orașul în care activează clubul Atalanta, este chiar în zona roșie de coronavirus.

  UEFA a decis, ca urmare a cazurilor foarte multe de COVID-19, ca două partide care trebuiau să se dispute în această seară să fie amânate. Este vorba despre Sevilla – Roma și Inter – Getafe.

  Autoritățile din Spania au decis să interzică zborurile dintre Spania și Italia, astfel că AS Roma și Getafe nu s-au putut deplasa în Spania, respectiv Italia.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.