România va organiza Campionatul European de Atletism U20 din 2023

  de - | 9 mai 2021, 10:38 AM | Sport

  0

  (foto: Transilvania Reporter)

  European Athletics a decis să acorde României dreptul de organizare a Campionatului European U20 din 2023, competiţie care va avea loc la Cluj-Napoca, informează News.ro.

  „Consilul European Athletics (Asociaţia Europeană a Federaţiilor de Atletism), întrunit vineri seara la Lausanne, a acordat României cel de-al doilea campionat european cu probe de pistă, după Campionatul European de Atletism pe Echipe – Liga 1 care se va desfăşura în luna iunie a acestui an la Cluj-Napoca”, se arată pe site-ul fra.ro.

  „Este o bucurie imensă pentru comunitatea de atletism din România şi o veste excelentă pentru viitorul atletismului românesc! De acum înainte porţile României sunt deschise către competiţiile de mare anvergură, implicit către sponsori şi promovare mediatică prin transmisii de televiziune, iar atletismul îşi va recăpăta locul în inima şi atenţia românilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.