România se pregătește pentru scenariul 4

  de - | 29 martie 2020, 9:25 AM | Coronavirus | Naţional

  0

  Au fost confirmate până acum 1452. 160 s-au adăugat în ultimele 24 de ore, 34 persoane se află în terapie intensivă, 8000 în carantină. Au fost procesate 20.000 de teste facute până acum, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

  Pacienții nou confirmați cu coronavirus în România au vârsta cuprinsă între 13 și 83 de ani.

  România se apropie de scenariul al patrulea, care se va desfășura de la 2000 de persoane infectate în sus, informează Radio Europa Liberă.

  Scenariul al patrulea prevede între altele închiderea graduală a granițelor și izolarea forțată la domiciliu inclusiv a persoanelor care nu sunt suspecte de infectare cu Covid-19.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.