marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Roland, un jandarm arădean, medaliat la Campionatul de înot al M.A.I.

  de Andreea Daniela B. | 21 octombrie 2022, 11:44 AM | Sport | Topic special

  1

  Un jandarm arădean s-a făcut remarcat zilele trecute când a ajuns pe podiumul celor mai buni înotători ai Ministerului Afacerilor Interne. Roland a reușit să câștige medalia de bronz.

  Salutăm cu entuziasm performanța obținută de colegul nostru, Roland la proba 100 m bras de la Campionatul de înot al M.A.I. care a avut loc anul acesta în municipiul Târgoviște.

  O prezență discretă și profesionistă în colectivul nostru, foarte puțin cunosc despre Roland faptul că acesta practică înotul de la vârsta de 6 ani și medalia de aur obținută la prima competiție la care a participat l-a făcut conștient că perseverența și seriozitatea în pregătire nu are decât un singur rezultat, podiumul.

  A făcut înot de performanță până la vârsta de 15 ani, urcând pe podium la fiecare competiție la care a participat.

  Dorindu-și mereu să fie mai bun, a ales o profesie care îi oferă șansa să performeze în fiecare zi, într-un domeniu ce presupune la fel de multă muncă și implicare. A ales să fie jandarm.

  Această alegere nu l-a ținut departe de sport. Și pentru că sportul este un element important în profesia noastră, anual, au loc competiții sportive la care participă cei mai buni sportivi din rândurile M.A.I.. Nu a ezitat să participe, și anul acesta, a urcat din nou pe podium obținând medalia de bronz la proba de 100 m bras. Cu modestia ce caracterizează un campion, cu greu am aflat de cele peste 30 de medalii obținute prin numărul mare de ore dedicate antrenamentelor.
  Colectivul Jandarmeriei Arad îl felicită pentru rezultatul obținut într-o competiție unde participă cei mai buni sportivi din Ministerul Afacerilor Interne„, a transmis lt. Ana – Maria Popovici, Purtător de Cuvânt al Jandarmeriei Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.