Bădău Vlad, elev la Liceul cu Program Sportiv din Arad, pe locul 12 la cros, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

  de Andrada Bobiș | 18 May 2022, 1:26 PM | Sport

  0

  În perioada 13-14 mai 2022, la Botoșani, a avut loc Olimpiada Națională a Sportului Școlar Cros -individual-gimnaziu-liceu unde elevul Bădău Vlad din Arad ne-a reprezentat.

  Bădău Vlad s-a calificat pe locul 12 la cros, iar Aradul a fost reprezentat din nou de elevi excepționali de care cei din conducerea Inspectoratului Școlar din Arad sunt foarte mândri.

  La etapa națională ONSS, Cros-liceu-băieți au participat 38 de elevi din toată țara. Județul Arad a fost reprezentat de sportivul Bădău Vlad din clasa a IX-a A de la Liceul cu Program Sportiv Arad, calificându-se pe locul 12.  Competiția sportivă s-a desfășurat la Pădurea Rediu. Traseul a avut 2000 de metri și a fost unul variat, participanții fiind nevoiți să își dozeze efortul„, menționează doamna inspector școlar pentru educație fizică și sport Lucian Rodica.

  Competiția s-a desfășurat la Botoșani, pe meleagurile pe care s-a plimbat poetul nepereche al neamului românesc. Suntem foarte mândri de rezultatul sportivului nostru care a reprezentat onorabil județul Arad„, adaugă conducerea Liceului cu Program Sportiv din Arad.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.