marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Militarii închid circulația rutieră și pietonală pe mai multe segmente. Competiția Diviziei 4 Infanterie „Gemina” din Cluj-Napoca se va desfășura la Arad

  de Special Arad | 5 martie 2020, 7:08 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Circulația rutieră și pietonală va fi restricționată vineri, 06.03.2020, între orele 09:30 – 12:30, după cum urmează:
  – giratoriu Cetate – acces Ștrand Neptun;
  – intersecția str. Eugen Popa cu str. Troiei;
  – Faleza Mureșului.

  Ministerul Apărării Naționale – Garnizoara Arad a solicitat Comisiei de Sistematizare a Circulației din Municipiul Arad avizarea acestor restricții în vederea desfășurării în cele mai bune condiții a unei competiții sportive în organizarea Diviziei 4 Infanterie „Gemina” din Cluj-Napoca, structură aparținând Ministerului Apărării Naționale. Alergarea se va desfășura pe itinerariu: Cetate – Podul Decebal- Faleza Mureș – Podul Micalaca – sens Giratoriu Subcetate- Cetate ( spațiul pietonal).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.