miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Tinere speranțe pentru kickboxing-ul arădean! Rüben Onişor și Cosmin Neagu urcă în ringul de la Colosseum Tournament

  de Andreea Daniela B. | 10 decembrie 2021, 12:41 PM | Sport

  0

  Sportul arădean merită făcut cunoscut, sportivii și mai mult. Fiecare copil, adolescent sau adult care încă încearcă să pună Aradul pe hartă este de apreciat, iar munca pe care o au în spate cei care își doresc victorii în numele orașului nostru este una titanică. Zilele care urmează se va face o pregătire intensă pentru unul dintre cele mai mari evenimente care vor avea loc la Sala Polivalentă din Arad. În data de 14 decembrie, ringul de kickboxing îi va aparține arădeanului Rüben Onişor, care va lupta în cadrul evenimentului sportiv ce portă numele de „Colosseum Tournament”.

  Tănără speranță, Rüben se pregătește deja de multă vreme și nu este la prima sa apariție în ring. Antrenat de Marcel Rus, acesta speră să aducă victoria acasă și să îi facă pe antrenori, dar și pe cei care îl susțin, mândri. De asemenea, la început de carieră, în ring va mai urca și colegul său, Cosmin Neagu. Rüben îl va avea ca adversar pe Daniel Muțiu la categoria 61 de kilograme, în timp ce Cosmin Neagu va lupta la categoria 70 de kilograme contra sportivului Orășanu Eric.

  „Sunt onorat să lupt din nou în Colosseum Tournament, mai ales ca voi lupta din nou acasă. Pregătirea a fost foarte intensă și ne așteptăm la o victorie frumoasă. Așteptăm arădenii sa ne susțină în număr cât mai mare, mai ales că în ring vor intra patru sportivi din Arad, printre care si colegul meu, Cosmin Neagu, care își va face debutul în aceasta gală”, ne-a spus Rüben.

  Evenimentul va avea loc în data de 14 decembrie, la Sala Polivalentă din Arad. De asemenea, luptele sportivilor vor putea fi văzute și în direct, pe Digi Sport, începând cu ora 18.00.

  ruben cosmin

  Ruben Onișor și Cosmin Neagu

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.