Aur în Austria! Arădeanul Nicolae Coman a reușit să treacă primul linia de finish în cadrul unei competiții de atletism

  de Andreea Daniela B. | 5 August 2022, 3:48 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Sportivii arădeni reușesc de multe ori să se facă remarcați, atât la competițiile din țară, cât și la cele din afară. De exemplu, atletul Nicolae Coman a reușit să ocupe cea mai înaltă treaptă a podiumului în cadrul unei competiții care s-a desfășurat la Graz, în Austria, în data de 30 iulie 2022.

  Competiția se numește Horst Mandl Memorial, iar atletul Nicolae Marian Coman (legitimat la CSU Arad/ CSM Craiova), antrenat de Gabriel Boga, a primit invitația de a lua startul în proba de 1500m.

  Conform spuselor antrenorului lui, Coman a reușit să câștige cursa detașat, cu un timp de 3:44.87, ceea ce confirmă forma foarte bună a atletului din acest an.

  Cu prilejul acestei competiții, acesta a incheiat unul dinte cei mai buni ani competiționali de până acum, urmând ca în curând, în data de 15 august, să înceapă pregătirea pentru anul ce urmează.

  Anul acesta a fost unul foarte bun pentru Coman și, de asemenea, pentru toți atleții secție de atletism a CSU Arad. Ne bucurăm că reușim să creștem valoarea grupei, să vrem mai mult decât niște rezultate naționale și să îndrăznim să țintim cât mai sus.

  Parcursul de până acum ne confirmă faptul că schimbarea mentalității, perseverența și conștientizarea faptului că se poate și aici (la noi în țară), ne încurajează să rămânem concentrați pe obiectivele noastre și să depășim mai ușor obstacolele ce ne apar în cale.

  În continuare, sportivii sunt într-o bine-meritată vacanță, urmând să reîncepem pregătirea de la jumătatea lunii august. Pe această cale mulțumim domnului Ovidiu Șerban, președintele Clubului Sportiv Universitatea Arad, care a crezut în noi încă de la inceput, atunci când rezultatele nu erau atât de vizibile”, spune antrenorul Gabriel Boga.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.