sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rockerul arădean Arthur – carieră de succes la nici 14 ani

  de - | 7 august 2018, 7:12 PM | Muzică | Povești despre oameni

  0

  Arthur Horeanu este de un an elev al Școlii Populare de Arte din Arad, la secția canto a profesoarei Claudia Ștesco. De-a lungul timpului a susținut zeci de concerte în Arad și în țară, la festivalurile ARTmania din Sibiu, rEvolution și Timland în Timișoara, și în deschiderea unor trupe și artiști cum ar fi: Smiley, Andra, Cargo, Kempes, Tudor Turcu, împreună cu formația în care activat patru ani și cu care a participat și la show-ul de televiziune NextStar, difuzat de Antena 1.

  În 2018 a întors toate scaunele la Vocea României Junior (PRO•TV) unde a avut o evoluție foarte apreciată și aplaudată de public și jurați, calificându-se în semifinală.

  arthur 1

  Arthur are peste jumătate de milion de vizionări pe canalul lui de YouTube, ajungând în atenția unor trupe ca Disturbed, Epica, Delain, Kamelot, care i-au distribuit pe paginile lor de Facebook coverurile, dar și a televiziunii germane Deutsche Welle, care l-a difuzat în octombrie și noiembrie 2015 în emisiunea PopXport.

  În ultimii ani, tânărul a colaborat cu Sina, o tânără artistă germană, pentru un CD lansat în 2016 ce reunește în compoziții originale colaborări cu artiști din toată lumea, disponibil și pe iTunes, Spotify etc., melodia „Catch me if you can” fiind difuzată și la Radio Arad. Anul acesta va putea fi ascultat pe albumul de debut al formației braziliene Navighator, cu care a colaborat la câteva piese.

  Arthur a adunat în noul său proiect ARTHUR in NEVERLAND multipremiații instrumentiști adolescenți arădeni: Rareș la chitară, David la bass, Luca la clape și percuție și Eric la tobe, cu care a concertat la târgul „Produs în Arad” și la ediția aniversară a festivalului de folk de la Bulci.

  Citește și:

  „Un adevărat rockstar” – iată impresia pe care a lăsat-o arădeanul Arthur juriului de la Vocea României Junior

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.