luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trupa arădeană „Arthur in Neverland” a lansat single-ul de debut „Legacy”

  de Tomck@t | 21 decembrie 2020, 1:04 PM | Cultură | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  Noua formație a lui Arthur Horeanu, tânărul rocker arădean care a făcut senzație la emisiunile „Vocea României Junior” (ProTV) și la „NextStar” (Antena 1), revine în atenția noastră cu primul single, „Legacy”.

  Arthur in Neverland este un proiect muzical înființat în 2018 la Arad, ce explorează sonorități din sfera rock-ului melodic cu pasaje progressive. Trupa reunește multipremiații muzicieni adolescenți: Arthur HOREANU la voce și clape, Rareș BRETFELEAN la chitară, David STANA la bass, Luca DUMITRU la tobe.

  Single-ul de debut „Legacy”, lansat sub forma unui lyric-video pe YouTube, spune o poveste dintr-un univers distopic, dar asemănător până la identificare cu realitatea, diferențele urmând a le descoperi (sau nu) fiecare ascultător.

  Single-ul a fost înregistrat și mixat de Cosmin HARBEI de la Corso Live Interface, fiind un produs independent, primul dintr-o suită pregătite de trupă.

  Arthur are aproape un milion de vizionări pe canalul lui de YouTube, ajungând în atenția unor trupe ca Disturbed, Epica, Delain, Kamelot, care i-au distribuit pe paginile lor de Facebook coverurile, dar și a televiziunii germane Deutsche Welle, care l-a difuzat în 2015 în emisiunea PopXport.

  Cu fosta lui trupă, Arthur a susținut zeci de concerte în Arad și în țară, figurând pe afișele festivalurilor ARTmania din Sibiu, rEvolution și Timland în Timișoara. În 2018 a întors toate scaunele la Vocea României Junior (PRO•TV) unde a avut o evoluție foarte apreciată și aplaudată de public și jurați, calificându-se în semifinală, iar prestația din „blind-uri” a fost inclusă de canalul The Voice Global în lista celor cinci „Outstanding Rock Auditions in The Voice Kids”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.