duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rockerul arădean Arthur a ajuns la Vocea României junior! Îl poți susține chiar diseară

  de Raluca Medeleanu | 8 iunie 2018, 10:35 AM | Cultură | Muzică

  0

  „Sunt angajatul vieții, iar treaba mea e să vorbesc, să cânt, să interpretez și să scriu…” (I am the life’s employee and my job is to talk, sing, act and write…”), e prima descriere pe care o găsești când deschizi pagina de Facebook a lui Arthur, un adolescent din Arad, showman înnăscut, care a fost ales să participe la sezonul al doilea de la Vocea României junior.

  Plin de energie, cu o voce exepțională, suntem siguri că Arthur va face o impresie mai mult decât bună asupra juriului. Îl veți putea susține diseră, emisiunea fiind difuzată pe ProTv de la ora 20:30.

   

  Un arădean cu care ne putem mândri

   

  Arthur a susținut zeci de concerte în Arad și în țară, la festivalurile ARTmania din Sibiu în 2016, rEvolution în 2017 și Timland în 2014 în Timișoara și în deschiderea unor mari trupe și artiști cum ar fi: Cargo, Kempes, Smiley, Andra, Tudor Turcu, The Krypronite Sparks, împreună cu formația în care activat 4 ani și cu care l-ați putut vedea la show-ul de televiziune NextStar, de la Antena 1.

  Arthur are sute de mii de vizionări pe canalul lui de YouTube, ajungând în atenția unor trupe ca Disturbed, Epica, Delain, Kamelot, care i-au distribuit pe paginile lor de Facebook coverurile, dar și a televiziunii germane Deutsche Welle, care l-a difuzat în octombrie și noiembrie 2015 în emisiunea PopXport.

  Tânărul a ajuns să colaboreze cu Sina, o tânără artistă germană al cărei canal de youtube are milioane de vizionări, pentru un CD ce reunește în compoziții originale colaborări cu artiști din toată lumea, disponibil pe iTunes, Amazon, Deezer, Spotify etc., melodia „Catch me if you can” fiind difuzată anii trecuți și la Radio Arad.
  Arthur se pregătește la secția canto a Școlii Populare de Arte, cu profesoara Claudia Ștesco.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.