duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Copil are un copil! Tenismenul Marius Copil a devenit tată în Statele Unite ale Americii!

  de Dan Lazăr | 11 februarie 2020, 5:00 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Tenismenul arădean este, de câteva zile, un fericit tată, aleasa sa, Ramona Iacob, aducând pe lume un băiat. Așteptatul eveniment a avut loc în Statele Unite ale Americii, unde cei doi se află pentru un circuit de turnee al arădeanului, primul dintre ele consumându-se la Newport Beach.

  Fericiții părinți au ales ca numele copilului născut în 7 februarie 2020 să fie Arthur.

  S-a vândut hotelul Coandi

  Reamintim că părinții lui Marius Copil (29 de ani) au fost sportivi de performanță, de acum bunicul Crăciun „Jean” jucând rugby, iar bunica Vasilica, handbal.

  De remarcat că, recent, hotelul deținut de familia Copil în Arad, Coandi, a fost vândut, după mai multe încercări nereușite, prima în urmă cu peste un deceniu. Din câte se pare, hotelul de la „piciorul” Podului Traian a fost vândut cu aproximativ 2,7 milioane de euro.

  Prezent pentru meciul cu China

  Interesant este de urmărit dacă Marius Copil va onora viitoarea convocare la naționala României de Cupa Davis, România întâlnind China, în martie, la Piatra Neamț. Conform surselor noastre, arădeanul clasat pe locul 174 ATP, va fi prezent iarăși sub tricolor, în ciuda distanței dintre California și Piatra Neamț. Acest lucru se va întâmpla, bineînțeles, dacă duelul România vs. China nu va fi anulat sau amânat, din pricina coronavirusului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.