Rezultate titularizare Arad. Vezi câți dintre profesorii arădeni au luat examenul

  de Special Arad | 27 iulie 2016, 11:37 AM | Educaţie

  0

  Cadrele didactice care au susţinut anul acesta examenul de titularizare au aflat astăzi primele rezultate. În Arad, sunt mai mulți candidați care au primit nota de trecere, nota 7, dar sunt foarte mulți care nu au promovat.

  EDU.ro a publicat primele rezultate ale concursului național pentru ocuparea posturilor vacante în învățământul preuniversitar. Un număr de 212 candidaţi din judeţul Arad au obţinut note peste 7 şi 164 de candidaţi note între 5 şi 7.

  Eventualele contestaţii se vor depune la sediul ISJ Arad, după următorul program:
  • în data de 27 iulie: până la ora 21.00
  • în data de 28 iulie: între orele 8.00 – 15.00.

  Rezultatele finale după contestații se vor afişa în data de 3 august 2016. Ședința publică pentru repartiția posturilor va avea loc în perioada 8-9 august.

  Vezi aici primele rezultate obținute de candidații arădeni

  ⇒ DOWNLOAD

  Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se va face în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 8 şi 9 august, iar transformarea posturilor şi actualizarea listei posturilor didactice/catedrelor rămase neocupate, în vederea angajării pe perioadă determinată, va avea loc pe 10 august.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.