miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Restricțiile revin! Dezna, prima localitate în care se aplică măsuri mai aspre

  de Andreea Daniela B. | 27 august 2021, 2:14 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Google Maps)

  După cum s-a putut observa, de la 10-20 de cazuri în tot județul Arad, în doar câteva zile am depășit pragul de o sută. Acest lucru se vede și deja, în unele localități, se vor aplica restricții suplimentare, astfel revenim la situația dinainte de vară.

  A fost adoptată hotărârea 127 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad, prin care s-a constatat depășirea incidenței de 3 cazuri/1000 locuitori la Dezna. Astfel, începând de mâine, pentru o perioadă de 14 zile, la Dezna se vor aplica prevederile incidente cuprinse în HG 826/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu 11 august 2021„.

  Screenshot 20210827 134351

  Reamintim regulile în cazul în care incidența cazurilor depășește 3 la mie:

  După cum spuneam, revenim la ceea ce se întâmpla și în urmă cu câteva luni. Astfel, sălile de jocuri de noroc se închid, desfăsurarea evenimentelor sunt oficial interzise (nunți, botezuri), piscinele se închid, iar restaurantele își vor desfășura activitatea doar la exterior.

  De asemenea, este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, iar piața va fi deschisă doar pentru cei ce doresc să vândă și să cumpere legume și fructe.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.