luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Raed Arafat: „Fiecare persoană care se vaccinează face un pas înainte pentru toți”

  de Special Arad | 24 octombrie 2021, 12:40 PM | Naţional

  0

  Șeful DSU, Raed Arafat, este la centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor, unde administrează vaccinuri în cadrul maratonului de vaccinare din Capitală. El spune că fiecare român care se vaccinează face un pas pentru limitarea pandemiei și că doar prin vaccinare pot fi evitate noi valuri de COVID-19 și noi restricții.

  Persoanele care au dubii să pună întrebări, să le răspundem de ce este bine să se vaccineze. Important e că asta este unica soluție ca să nu se mai repete situația în care ne aflăm acum, unica soluție pentru a preveni astfel de situații și de a se proteja fiecare pentru viața lui și a celor din jurul lor”, a adăugat el.

  Fiecare persoană care se vaccinează face un pas înainte pentru toți. Fiecare persoană contează, fiecare poate contrbui”, a sublinat șeful DSU.

  Vaccinarea e soluția optimă de prevenire și de a evita să ajungi la ATI sau să-ți pierzi viața”, a subliniat Arafat.

  El a adăugat că „restricțiile sunt impuse pentru că până acum nu ne-am vaccinat destui”.

  Sursă Digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.