miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Începe distribuirea voucherelor pentru vaccinare la Arad

  de Special Arad | 15 februarie 2022, 5:13 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. Primăria municipiului Arad informează că de miercuri, 16 februarie 2022, începe distribuirea voucherele pentru vaccinare. Astfel, cei care au schema completă de vaccinare și s-au imunizat începând cu data de 3 septembrie 2021, vor primi alocația de hrană în valoare de 100 lei, sub formă de tichete de masă.

  Atenție! Prin schemă completă de vaccinare se înțelege:
  Serul Pfizer (doza I + doza II)
  Serul Johnson&Johnson (doza I)
  Serul Moderna (doza I + doza II)
  Serul Astra Zeneca (doza I + doza II)

  Persoanele care s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Predeal, respectiv la cel din cartierul Gai, se vor prezenta în vederea ridicării voucherului la centrul amenajat în incinta Cinematografului Grădiște situat pe str. Petru Rareș nr. 25. Programul de funcționare a centrului este de luni până duminică între orele: 08:00 – 20:00.

  Arădenii care s-au vaccinat la unul dintre centrele Aradul Nou, Micălaca sau Drive Thru, își vor putea ridica voucherul de la Centrul de
  Vaccinare Fix – Cinematograful Arta situat pe str. Vasile Alecsandri nr. 2, având programul de funcționare de luni până duminică între orele: 08:00 – 20:00.

  Voucherele se vor ridica personal, în baza cărții de identitate și a adeverinței care atestă vaccinarea, în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze.

  Pentru cei care s-au vaccinat la medicii de familie, voucherele se ridică din cabinetele respective.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.