vineri, 23 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Raed Arafat 0, primarii 2. Al doilea primar, de data aceasta arădean, a avut câștig de cauză în contestarea măsurii carantinării localităților

  de Mihai Todoca | 12 august 2020, 4:12 PM | Știri Arad

  2

  Primarul din Seleuș, Cristian Branc a contestat în instanță ordinul emis de Departamentul pentru Situații de Urgență, privind carantinarea localităților Seleuș și Moroda. Astăzi, primarul anunță public ieșirea din carantină după ce Curtea de Apel București a dat câștig de cauză primăriei.

  Așa cum am menționat și în articolul anterior, Cristian Branc nu a urmat exemplul celor din Gornet și nu a cerut vreo despăgubire bănească (cerere respinsă de Curtea de Apel București).

  Citește și Raed Arafat, atacat din nou la Curtea de Apel București! Primarul Seleușului cere anularea ordinului DSU de carantinare a localităților Seleuș și Moroda

  „Dragii mei,
  Acțiunea întreprinsă în instanță, prin care solicitam anularea ordinului emis de Departamentul pentru Situații de Urgență, a avut câștig de cauză. De astăzi comuna Seleuș iese din carantină!
  În urmă cu aproximativ o săptămână vă promiteam că voi face tot posibilul pentru a scoate comuna noastră din carantina impusă de autoritățile centrale. Astăzi , Curtea de Apel București ne-a dat câștig de cauză. Am promis că voi lupta pentru cetățenii comunei Seleuș și asta am făcut. Așa voi face și în continuare pentru că această comunitate merită tot ceea ce este mai bun.
  Victoria obținută astăzi nu este a lui Cristian Branc, ci a întregii noastre comunități!
  Dumnezeu să binecuvânteze comuna noastră!”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sentinta referitoare la Seleus: Admite în parte acţiunea. Anulează Ordinul DSU nr. 4659263/01.08.2020. Respinge capătul de cerere având ca obiect plata daunelor morale, ca neîntemeiat. Cu drept de recurs în termen de 2 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a fi depusă la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată azi, 12.08.2020, prin punerea la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei

   daune morale nu inseamna, totusi, bani?

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Referitor la întrebarea pusă de „unu”: Înțeleg, când se vorbește de daune morale se prezintă o sumă de bani.
   Separat de ceea ce spune însă, cred că ar trebui să ne gândim dacă banii au ceva moral în ei.
   Nu am spus-o, dar decadența societății e implicită.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.