joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Da, construim! Suntem echipa PNL pentru Consiliul Local Seleuș! (P)

  de - | 5 iunie 2024, 8:47 AM | Electoral

  0

  Fără o echipă pregătită, profesionistă și cu putere de muncă, sudată și unită, nu se poate construi nimic. Nicăieri. De aceea, pentru Seleuș, în jurul primarului Cristi Branc, Partidul Național Liberal va trimite, cu votul dumneavoastră, al locuitorilor din Șeleuș, Iermata și Moroda, tocmai echipa care va construi în continuare comuna.

  Așadar, duminică, la alegeri, vă invităm să ne acordați votul, pentru a avea în continuare cel mai bun primar pentru Seleuș și un Consiliu Local format din cei care ne prezentăm pentru dumneavoastră în continuare.

  Un primar fără un consiliu care să îl susțină, e parcă fără mâini și picioare. De aceea, Cristian Branc trebuie să aibă consiliul alături.

  Așadar, ne vedem cu toții la vot, duminică. O să ne găsiți repede. Suntem la poziția 1 pe buletinul de vot.

  DANIEL VIOREL MILA 

  IMG 6942

  Dragi locuitori ai Comunei Seleuș,

  În primul rând doresc să vă mulțumesc pentru încrederea și aprecierea pe care mi le-ați acordat până acum. Cu ajutorul bunului Dumnezeu, vă asigur că în continuare voi pune la dispoziție toată priceperea și toată determinarea pe care le dețin, în folosul comunei noastre și cetățenilor acesteia.

  Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!

  GHEORGHE URSU 

  IMG 6950

  Stimați cetățeni ai Satului Iermata,

  Sunt și voi rămâne un om implicat și conectat la problemele comunității noastre, atât din punct de vedere administrative, cât și al relației cu oamenii și preocupările lor.

  Consider că ne-am făcut datoria!

  Dacă veți aprecia, vă invităm la vot pe data de 9 iunie!

  DORIN STANA 

  IMG 6960

  De peste 10 ani reprezint comunitatea din Moroda în Consiliul local și împreună cu primarul Cristian Branc și colegii mei liberali am participat la proiecte prin care comuna noastră a prosperat, devenind una din comunele reprezentative ale județului nostru.

  GHEORGHE DOPȘA 

  IMG 6975

  Ca oricare seleușean îmi desfășor activitatea în domeniul legumiculturii, unde împreună cu familia mea am reușit prin muncă și determinare. În același mod am acționat și voi acționa pentru dezvoltarea comunei Seleuș.

  Dragii mei Seleușeni,

  Veți fi cei care pe data de 9 iunie ne veți acorda calificativul.

  Vă așteptăm la vot!

  GHEORGHE LUNGA 

  IMG 7033

  Am fost și voi rămâne același consilier activ și receptiv la problemele obștei noastre, precum și la solicitările cetățenilor acesteia.

  În cadrul dezbaterilor, care au avut loc în vederea bunului mers administrativ al comunei, voi fi, așa cum am fost și până acum, același edil vocal pentru interesul nostru comun, dezvoltarea comunei noastre.

  PAVEL ISTOC 

  IMG 7005

  De peste 20 de ani am devenit cetățean al Comunei Seleuș, comuna cu oameni harnici și credincioși. M-am alăturat echipei PNL din comună pentru că am apreciat seriozitatea și eficiența cu care se muncește în folosul Comunei Seleuș.

  Vă mulțumesc pentru încredere!

  TEOFIL RANCA 

  IMG 7076

  Așa cum am demonstrat prin activitatea pe care o desfășor în domeniul agriculturii, doresc să mă implic în același mod pentru atragerea de fonduri europene și guvernamentale de care să beneficieze Comuna Seleuș și toți cetățenii ei.

  Odată la 4 ani dumneavoastră, cetățenii, ne acordați nota pentru temele făcute.

  Vă așteptăm la vot pe data de 9 iunie!

  DANIEL MOISE 

  IMG 6987

  Datorită profesiei mele de medic veterinar am reușit să cunosc mentalitatea și preocupările tuturor cetățenilor comunei noastre. Am decis să rămân în comuna în care m-am născut și doresc să mă implic activ în administrarea ei, alături de primarul Cristian Branc și echipa liberală.

  ANIȘOARA VANCEA 

  IMG 7064 rotated

  Îmi doresc să îmi folosesc experiența pe care am dobândit-o ca antreprenor local în domeniul administrativ, alături de colegii mei liberali, pentru dezvoltarea comunei noastre.

  LAURENȚIU MOCANU 

  LAURENTIU MOCANU PNL Seleus

  Ascensiunea pe care echipa primarului Cristian Branc a imprimat-o Comunei Seleuș m-a determinat să mă alătur lor pentru un viitor prosper de care să beneficieze actualele și viitoarele generații ale comunității noastre.

  IOAN TRUȚ 

  IMG 7088

  Așa cum, împreună cu familia mea, duc mai departe cu mândrie îndeletnicirea seleușenilor noștri, doresc să mă implic activ în administrarea Comunei Seleuș pe care mi-o doresc în permanentă dezvoltare.

  Votul dumneavoastră de pe 9 iunie ne va ajuta pentru a ne îndeplini împreună aceste deziderate.

  ALEXANDRU COSMIN CODREAN 

  IMG 7104 rotated

  Împreună cu familia mea am reușit, prin muncă, viziune și perseverență, să inițiez și apoi să consolidez o afacere profitabilă atât pentru mine cât și pentru comunitatea noastră și a județului nostru.

  Am capacitatea și determinarea să contribui, alături de echipa liberală, la proiectele care se derulează în comuna noastră și mai ales la cele pe care le vom iniția împreună.

  ALEXANDRU CRIȘAN 

  IMG 7046 rotated

  Ca tânăr legumicultor și cetățean al acestei comunități, cu credință în Dumnezeu, doresc să îmi folosesc elanul tineresc și toată energia mea pentru dezvoltarea comunei noastre.

  Pe 9 iunie, îndemn tinerii din comună să vină alături de noi!

  PETRU LUCIAN MARIȘ 

  IMG 7020

  Trăim cu toții în vremea proiectelor și a finanțărilor cu bani europeni sau guvernamentali. Împreună cu familia mea am reușit în acest domeniu, atât în legumicultură, cât și în antreprenoriat.

  Comuna noastră a accesat fonduri și cu siguranță va mai accesa. Mă alătur echipei liberale ca proiectele pe care le vom implementa să fie benefice comunei Seleuș.

  Cod mandatar financiar: 21240015. Publicat de Special Advertising.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comments are closed.