Așa ceva… Administrația locală din comuna Seleuș a împărțit măști de protecție tuturor oamenilor din comună

  de Alin Olteanu | 7 aprilie 2020, 2:06 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Primăria Seleuș a demarat o amplă operațiune, care s-a desfășurat timp de trei zile, prin care tuturor cetățenilor comunei, inclusiv satele aparținătoare, li s-au oferit măști de protecție. Vorbim despre un număr de 4000 de măști, cumpărate de administrație de la o societate din Ineu, pentru o populație de peste 3500 de oameni.

  Din ceea ce știm, dar nici nu băgăm mâna în foc că avem dreptate, este singura administrație publică de comună care a recurs la acest gest pentru ca oamenii să se protejeze atunci când ies pe stradă.

  Primarul comunei Seleuș, Cristi Branc, contactat telefonic, a avut o declarație destul de nostimă, având în vedere vremurile în care trăim. „Auziți? Când mergem în campania electorală și le ducem flyere și pliante, e bine? Păi acum, când situația este atât de gravă și oamenii au nevoie de ajutor, le ducem măști. Nu e mai bine decât un flyer?”, a spus edilul Seleușului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.