sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Așa ceva… Administrația locală din comuna Seleuș a împărțit măști de protecție tuturor oamenilor din comună

  de Alin Olteanu | 7 aprilie 2020, 2:06 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Primăria Seleuș a demarat o amplă operațiune, care s-a desfășurat timp de trei zile, prin care tuturor cetățenilor comunei, inclusiv satele aparținătoare, li s-au oferit măști de protecție. Vorbim despre un număr de 4000 de măști, cumpărate de administrație de la o societate din Ineu, pentru o populație de peste 3500 de oameni.

  Din ceea ce știm, dar nici nu băgăm mâna în foc că avem dreptate, este singura administrație publică de comună care a recurs la acest gest pentru ca oamenii să se protejeze atunci când ies pe stradă.

  Primarul comunei Seleuș, Cristi Branc, contactat telefonic, a avut o declarație destul de nostimă, având în vedere vremurile în care trăim. „Auziți? Când mergem în campania electorală și le ducem flyere și pliante, e bine? Păi acum, când situația este atât de gravă și oamenii au nevoie de ajutor, le ducem măști. Nu e mai bine decât un flyer?”, a spus edilul Seleușului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.