miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Explozie de cazuri Covid la Primăria Seleuș. Primarul Cristi Branc a fost și el depistat pozitiv și lasă temporar administrația în mâinile secretarului comunei

  de Alin Olteanu | 21 iulie 2020, 7:26 PM | Știri Arad | Topic special

  5

  Scriam, la sfârșitul săptămânii trecute că primarul comunei Seleuș, Cristi Branc, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că viceprimarul localității, Viorel Mila, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. În același timp primarul anunța că și doctorul Ofelia Botușescu, din Seleuș, este pozitivă.

  Ca urmare a analizei epidemiologice, tot personalul din Primăria Seleuș a fost testat, iar astăzi, în urmă cu câteva momente, au devenit oficiale rezultatele, Din informațiile noastre, în Primăria Seleuș mai mult de 15 funcționari au fost găsiți pozitivi cu noul coronavirus. Și dacă săptămâna trecută am anunțat că viceprimarul este bolnav (acesta este internat în spital, acolo unde se află și șeful Poliției Locale din Seleuș, tot pozitiv și el), acum putem spune că inclusiv primarul Cristi Branc este infectat, fiind declarat pozitiv.

  Ca urmare, acesta a lăsat administrația în mâinile secretarului comunei pentru ca activitatea instituției să nu fie afectată.

  Directorul DSP Arad, Horea Timiș, a confirmat pentru Special Arad că sunt multe cazuri la Seleuș.

  Revenim cu amănunte.

   

  Foto: glsa.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. E singura modalitate să se imunizeze populația activă până la toamnă. Apropo, dacă ai avut Covid mai trebuie să porți masca ? Ca te-ai imunizat si nu mai contactezi virusu’ si nici nu mai îl răspândește că ești vindecat, nu ?

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Sa fim serioși.nu zic că nu există acest virus.dar dece poliția vamală nu a luat virusul de ce oamenii strazii nu au luat covid de ce casierițele de la supermarket nu au luat covid…de ce trebuie sa defăimați tara asta și așa bătută de focul ei.pentru ce ….așa pentru bani…..sute de cazuri in spitale și paturile sunt goale… oameni bolnavi de adevărat …stau acasă că nu au loc în paturile goale din spitale…păcat că vindeți tara pentru nimic…

   +3 voturi
   +1
   -1
   • Măăăă … responsabil cu FakeNews!!! Știi tu ceva, ce nu știe nimeni și din patriotism și dragoste de țară faci volutariat?! Nu avem voie să știm că în Primăria din Seleuș sunt 15 funcționari publici confirmați pozitiv? Faptul că SAR ne informează este „Trădare de țară”? Mă nimeni în lume, mă dezimformatorule … ai grije!!!

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.